Kuka minä olen ?

Hei, kiitos kun tulit vierailemaan sivullani

Olen 44-vuotias vantaalainen, tosin olen syntynyt ja asunut lapsuuden sekä nuoruuden Helsingissä. Osan elämästäni olen asunut myös Porvoosssa. Omaa sukuani olen Sjöman

Olen kolmen lapsen äiti ja vanhin lapsista asuu jo omillaan. Perheeseen kuuluu myös reilu vuoden ikäinen Yorkshirenterrieri Lilli.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja AMK, toimin psykiatriassa, tarkemmin akuuttipsykiatriassa erikoissairaanhoidon puolella. Sote-johtamisen opintoja pyrin myös parhaillaan suorittamaan. Olen työskennellyt sote-alalla jo yli 20-vuotta, välillä työskentelin myös ilmailualalla.

Harrastuksiini on lapsena kuulunut yleisurheilu ja tanssi, nuoruudessa jatkoin urheilua edelleen tanssin parissa sekä harrastin teatteria Porvoon teatterissa, mikä jatkui aikuisuuteen saakka. Nyt aikuisiällä olen edelleen pitänyt huolta hyvinvoinnista liikkumalla ja nautin edelleen tanssimisesta. Juuri ennen koronapandemiaa kiinnostuin uudelleen Flamencosta. Mikä upea tanssilaji se onkaan.

Olen Vantaan kaupunginvaltuutettu ja Vantaan ja Keravan hyvinvointalueen aluevaltuutettu sekä oman aluevaltuustoryhmäni puheenjohtaja sekä Liike Nyt Vantaan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja. Edustamani puolue on Liike Nyt.

Olen vaikuttajana rohkea ja lojaali. Katson vaihtoehtoja, kuuntelen sekä uskallan esittää myös eri näkökulmia asioihin. Diplomaattinen ja hyvien käytöstapojen omaavana minun on helppo vuorovaikuttaa useiden ihmisten kanssa. Ennakkoluuloton asenteeni tekee minusta myös helposti lähestyttävän.

Olen päättäväinen, mutta en itsepäinen. Vuorovaikutustaitoni ovat syntymälahjani. Toki on minussakin omat puoleni, mutta kuten meissä kaikissa. Kunnioittavalla ja myös tarpeen rennollakin asenteella eteenpäin

Tervetuloa mukaan ja ollaan yhteydessä

Marjo Vacker